10.10.08

Ujumine algab 7.11.2008

Ujumine algab 7.11.2008 ja ametlikult lõppeks 16.01.2009. Seoses kooli remondiga ja kolimisega ei garanteeri jaanuarikuist ujumist.

Meie klassi ujumise ajad:

Esmaspäev - kohal 12.30 vette 12.45

Kolmapäev - kohal 13.15 vette 13.30 viivad klassi lapsevanemad, tagasi toob õpetaja või vastavalt lapsevanema soovi ja avalduse põhjal läheb laps ise koju.

Reede - kohal 11.45 vette 12.00

Lastevanemate koosolekul pakuti välja, et lapsed sõidavad ujulasse taksoga. Maarteni ja Reinhardi isad on uurinud ja pakkunud ka taksofirmasi. Takso peale mahub 4-5 last. Ujulasse sõit läheks maksma umbes 100 krooni. Seega keskmiselt 20 krooni läheks maksma ainult ujulasse sõit. Tagasi toovad õpetajad. Esmaspäeva ja reedese päeva viimiseks-toomiseks on olemas õpetajad.

Avaldage julgelt arvamust. Ootan kõikide arvamusi ja ühtlasi ka arutelu.
Ootan ka soodsaid pakkumisi.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ootan mõtteid!
Minu teada ei võta takso üle 4 lapse peale. Aga kui tellida takso, siis tuleb minu teada kinni maksta ka kooli juurde sõit ja pealeistumise maks on ju ka veel. Kas 100 krooniga saame hakkama?

Piret ütles ...

Minu arvates on takso sobiv variant.

Anonüümne ütles ...

Olen nõus.Aga linnas on takso-mikrobuss.Võib olla keegi teab sellest midagi?

Unknown ütles ...

Mina arvan, et korra igal vanemal trolliga lapsed ujuma viia, ei ole nii hirmus kui esmalt paistab. On ju sedasi neid aastaid ka veetud ja teevad seda ka õpetajad, kes teistel päevadel lastega ujumas käivad. Päevastel aegadel pole ka trollid nii täis, et lapsed silmist kaoksid.
Kui otsustatakse takso kasuks, siis, kes maksab kui juhtub ainult kaks last sinna suurde taksosse üle jääma? Ja lisaks taksosõidule tuleb ikkagi veel trollipilet osta.