23.12.08

UUED TEATED SÕLE KOOLIST!

22.12.2008 külastasime  Sõle kooli ja tutvusime sealsete ruumide ja töökorraldusega.
Kuna meie oleme seal koolis külalised, siis elame ja töötame selle kooli kodukorra järgi. Kooli kodukorraga saate tutvuda Tallinna Sõle Põhikooli kodulehel.
  • Pikapäevarühm alustab tööd kohe hommikul ja asub 3.korrusel aula kõrval, trepist ülesse ja ruum jääb vasakut kätt. Pikapäevarühmas saavad käia vaid uue avalduse esitanud lapsed. Avalduses märkida kindlasti mis kellast tuleb pikapäevarühma ja millal lahkub.
  • Teised meie klassi õpilased tulevad kooli alati ainult tundide alguseks (v.a. kaugel elavad õpilased - Patrik, Caspar ja Maria-Linda).
  • Kooli minnes on esimene käik garderoobi. Kui peauksest sisenete, siis kohe trepist alla keldrikorrusele. Meie garderoob asub vasakul pool eelviimane boks. Panin ka sildi (3b). Kindlasti vahetusjalanõude kottidele nimed peale, sest vahetusjalanõud tuleb kotiga nagisse riputada. Spordiriideid ei tohi  garderoobi jätta!
  • Garderoobist lahkutakse teise ukse kaudu 1. korrusele, kus on meie klassiruum - keemia klass (väike koridor ja eelviimane uks paremat kätt). 
  • Klassiruum on väike ja koolilaudu täis, kuna seda ruumi kasutavad meie kooli neljandad klassid ja seal on õpilasi rohkem. Klassis on vähe kappe. Sinna proovime ära mahutada nii minu töövahendid kui ka laste kunstiasjad. 
  • Seega on lastel vajalikud värvi-ja viltpliiatsid, guassid, rasvakriidid (pastellid), värviline paber, käärid, liim. V.a. värviline paber palun panna kõik kunstiasjad KAANEGA karpi, sest need karbid tuleb laduda üksteise peale. Värvilised paberid palun panna mapi vahele ja ikka nimi peale.
  • Klassiruum on remontimata, põrandalt vaatavad vastu maha lõigatud torud. Kõikidel õpilastel on üksikud lauad, sahtleid ei ole. Klassi üldilme rahuldav.
  • Tüdrukute WC asub 2.korrusel, poiste WC on nii esimesel kui ka kolmandal korrusel. Need ruumid otsime ülesse koos, kui töö pihta hakkab.
Olen saanud teate ainult kahe õpilase pikapäevatoidu raha maksmise kohta (Merilin ja Meriliis) Aga Marianne?

Vaadake esmaspäevast (5.01.2009) tunniplaani!

Esimeseks tunniks tuleb kooli ainult õpetaja Aet Hintsovi rühm.

TÄHELEPANU

Viimase tunni õpetaja viib lapsed alla garderoobi ja saadab nad koju. Keegi ei jää koolimaja peale hulkuma!

Kooli meilid praegu ei toimi, seega saate minuga võtta ühendust:
maiehannus@hot.ee  kaudu.

Rahulikke jõule ja toredat koolivaheaega!